Ελ

En

Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ (19 – 22 Οκτωβρίου 2023)

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, το απόλυτο σημείο συνάντησης του κατασκευαστικού και οικοδομικού κλάδου, που θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με κινητήριο δύναμη την ανάκαμψη του κλάδου, το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών και τη διαρκή ανάγκη για την παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών, ανοίγει και πάλι τις πύλες της. Κύριοι στόχοι της η επιχειρηματική δικτύωση και ανάπτυξη, η εξωστρέφεια των εταιρειών και η ανάδειξη της χώρας ως το εμπορικό κέντρο του κλάδου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο. Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, που προσφέρει σύγχρονα εργαλεία στον κάθε επαγγελματία που αναζητά λύσεις και τεχνογνωσία, που δημιουργεί ευκαιρίες για πρόοδο.

Οι εξελίξεις στον χώρο του οικοδομικού και του κατασκευαστικού κλάδου είναι συνεχείς. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών και πρακτικών, η ανάγκη των εταιρειών να παρουσιάσουν νέες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά, καθώς και η αυξανόμενη ανάγκη των επαγγελματιών να ενημερωθούν για κάθε πτυχή και στάδιο του τομέα, καθιστά έντονη την απαίτηση για ένα σημείο συνάντησης όπου όλοι αυτοί οι παράγοντες συγκλίνουν

Καλούνται οι επαγγελματίες του κατασκευαστικού και του οικοδομικού κλάδου που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου να συμμετάσχουν στην Έκθεση και να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους.

Γιατί αξίζει να συμμετάσχετε;

  • Η έκθεση είναι το σπουδαιότερο σημείο συνάντησης για τον οικοδομικό και τον κατασκευαστικό κλάδο, παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
  • Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η μοναδική έκθεση στη Ελλάδα που είναι εξειδικευμένη στον κλάδο των κατασκευών και της οικοδομής.
  • Η έκθεση αποτελεί πόλο έλξης για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνικά – μελετητικά γραφεία, εμπόρους δομικών υλικών, χρωματοπωλεία και διακοσμητές. Με τη συμμετοχή σας στην έκθεση έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους επαγγελματίες που μελετούν και επιμελούνται τα έργα.
  • Οι εξειδικευμένες εκδηλώσεις από φορείς και καταξιωμένους επαγγελματίες που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την έκθεση προσφέρουν εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω στις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες.
  • Η αυξανόμενη προσέλευση διεθνών εταιρειών και αγοραστών από τις χώρες της ευρύτερης περιοχής δίνει την ευκαιρία για αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας και της εξωστρέφειας.

Δείτε συνημμένο το Δελτίο Τύπου: Δελτίο Τύπου Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε με το Επιμελητήριο Κορινθίας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 27410 24464 (937) ή στο media@korinthiacc.gr.

Προηγούμενο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας